Stangen

Alla inlägg den 29 april 2016

Av Emma - 29 april 2016 18:16

När jag kom hem från skolan i dag hade den något regniga och gråa dagen bytts ut mot sol och klarblå himmel så jag och mamma skippade vinterjackan när vi bytte om till stallkläder, något vi kanske inte skulle gjort... När vi kom ut igen efter att ha bytt om så var himmeln nästan helt grå igen! Hur snabbt kom dem molnen fram liksom? Typ poff, haha. Ni kan nog lista ut fortsättningen på denna lilla story? Ja, precis, vi fick regn på våran ridtur och ja, vi frös. Emilio var nog också lite deppad över vädret för han segade i vanlig ordning. Sista galoppen fick han dock lite feeling i och busade loss. Därmed räddades hela ridturen, hehe.


I mon ska jag som sagt till Grankärr och hoppa en LC. Hade först tänkt starta både LC och LC+ men eftersom hon gick två klasser förra helgen så ville jag inte det. Har även beslutat mig för att inte inviga mina nya stövlar i mon. Det känns lite dumt att göra det på en tävling, bättre att testa hemma först. Iaf, önska mig lycka till. ♥


Ha en mysig fredagskväll med tacos, lösgodis eller ostbågar, vad ni nu brukar ha. ;)


Pälsfällning i full gång nu... (bild från förra året)

 


Av Emma - 29 april 2016 09:10

Det bästa med att vi har sovmorgon på fredagsmorgnarna är att det för mig blir en stallmorgon. Ni tror väl inte att sover längre än till halv sju i vilket fall? I så fall känner ni inte mig, haha.
I dag gav jag Emilio en riktig fällomgång. Det bara rasade päls av honom och sen var det jag som hårigast... Sedan pussade jag massa på honom oxå. <3
Nu är jag påväg till skolan men när jag kommer hem igen (önskar att det gick lika fort som det gjorde att skriva den meningen) så ska Emilio ridas ut. Diaras ben och svans ska även tvättas inför tävlingen men det gör vi inte förrän vid insläppet i kväll så att hon kan torka till i boxen under natten.

Så slutligen: Ha en bra fredag! :D

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards