Stangen

Alla inlägg den 4 augusti 2016

Av Emma - 4 augusti 2016 20:28

Jag vet att jag är löjlig men trots att det bara gått tre dagar sen jag red Diara så var jag så glad när jag fick rida henne igen i dag, haha. Och hon var också taggad och grymt pigg vilket inte förvånade mig efter tre dagars vila. ♥

Innan ridturen:

 


Sedan red jag två pass på banan, ett på Casper och ett på Joppe. Casper och jag red markarbete med studs och såklart lite galoppombyten. Han var jätteduktig och fick upp benen ordentligt genom studsen när vi höjde upp dem lite.

På Joppe red jag endast dressyr med. Han rids ju aldrig i form i vanliga fall då Joline inte är så gammal så hade inga större förhoppningar på att det skulle gå bra men när jag började min rida mitt vanliga system så sökte han sig neråt efter bara en långsida. Undrar var det är för fel på mig och Diara egentligen, haha. Så han var jättefin och duktig. Red inte så länge då han inte är van vid att jobba med de musklerna utan kände bara att han kom igenom i båda sidorna.

Här får ni några bilder & filmer på oss:

          
 
 


Nu kanske ni undrar varför jag inte red Emilio som jag i går skrev att jag skulle. Jo, jag longerade honom i går istället när jag ändå hade inne och borstade honom. Då fick jag en pålle mindre i dag. Han var jätteduktig och lite busig i vanlig ordning. ;)


I morgon ska Diara gå ett riktigt markarbetspass med massa studs men det blir på eftermiddagen då jag ska med Camilla på tävling i Eksjö på förmiddagen. Hon och Cassino ska hoppa 110 & 120. Egentligen ska Emilio gå också men det är inte hela världen om han får vila två dagar i fall jag inte hinner med honom. Uppdaterar ev. något kort under dagen men det kommer i vilket fall som helst upp ett litet tidsinställt. ☺

Av Emma - 4 augusti 2016 10:00

Bättre sent än aldrig, här kommer bilderna från när jag och Emilio badade ihop 24 juli:

                 

   

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards