Stangen

Alla inlägg den 8 augusti 2016

Av Emma - 8 augusti 2016 16:26

Hej! Denna dagen började väldigt soligt och fint för att sedan övergå i ösregn och stark blåst. Vi hade t.o.m strömavbrott i några timmar (#livetpålandet) men nu är strömmen tillbaks och det är soligt ute igen, även om det fortfarande blåser kraftigt.


I morse delade jag och pappa på Zorro under ett pass nere på banan. Jag hade lite "lektion" för honom och visade hur han skulle göra. Jag är en jättedålig ridlärare med det klassiska problemet: Jag vet hur jag gör men kan inte förklara det, haha. Trots det så gick det rätt bra och pappa lyckades komma förbi sitt problem jättebra i slutet. När jag red Zorro var han hur fin som helst. Efter jag ridit igenom honom i uppvärmningen blev han jättemjuk och hade ett bra tempo. Travade även av honom efter att pappa ridit och även då var har suuuuperfiiiin! Så stor guldstjärna till honom i dag, och till pappa med! ♥


Förutom ridningen har jag bara gjort två tråkiga saker: joggat och fixat iordning inför skolstarten. Jag är ju den som alltid vill vara ute i god tid så även att jag helst velat ignorera att skolan börjar om två veckor så kan jag ju faktiskt inte det, hehe. Men nu är allt klart inför den och jag kan blunda för faktumet ett tag igen!


I kväll ska vi troligtvis ner till Camilla med Diara och träna. I vilket fall som helst så måste hon fixa henne tre glappskor för annars kan vi ändå inte rida. Det är kvällens plan det. ;)


Gammal bild på Zorro:

 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards