Stangen

Alla inlägg den 22 augusti 2016

Av Emma - 22 augusti 2016 17:30

Då kan jag officiellt säga att jag numera är en gymnasieelev, hehe. Har börjat i ettan på nytt men känner mig nog mer förvirrad än vad jag gjorde i grundskolans etta efter all info som vi fick i dag. Det var helt nya klasskompisar dessutom så som väntat blir jag nog en ensamvarg nu på gymnasiet. Vårat schema var ganska så bra faktiskt och vi slutar oftast vid två eller tre, dock ca 10 minuter efter att bussen har gått - varje dag! Det innebär ju en timmes väntan på nästa buss... Ska höra med lärarna om det finns möjlighet att få sluta tidigare som jag ofta fick på högstadiet men har inga större förhoppningar om det. Det som känns svårast just nu, men som kommer bli jättelätt sen, är att hitta på skolområdet. Skolbyggnaden är ca 1 km lång med flera olika hus som är sammanbundna. Men man lär sig snart hoppas jag. ;)


Nu har jag gnällt av mig lite och berättat för er om denna sega och långtråkiga dag. I morgon ska vi ha en likadan till och sen ska Diara ridas när jag kommer hem.

Någon mer som börjat skolan i dag? Kanske t.o.m gymnasiet?

 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards