Stangen

Alla inlägg den 18 augusti 2016

Av Emma - 18 augusti 2016 16:55

Det blev faktiskt så att jag fick rida själv på Diara i dag då Kiwi hade en tappsko när vi tog in henne så mamma kunde inte hänga på. Lagom typiskt liksom. Hon får nya skor, har dem i typ 3-4 timmar och sen har hon tappsko...

Jag och Diara hade iaf roligt i skogen ändå och hon var mer eller mindre galen. Sån energi! Jag fick göra oräkneliga förhållningar för att vi inte skulle busgaloppera hela rundan. Det är både kul och jobbigt när hon är sån, hehe. Men de stunder jag lyckades få henne hyfsat lugn gick hon väldigt fint i form och kanske börjar det släppa nu. Ingen kan vara gladare än jag i såna fall! ♥

 

Av Emma - 18 augusti 2016 11:28

Nu har jag ridit de två första hästarna, Emilio och Zorro. Båda fick gå på banan i dag för omväxlingsskull. Emilio var ganska så seg men jag gjorde mycket tempoväxlingar och övergångar för att få upp tempot. Skritt-galopp är en favorit med Emilio och även han tycker att det är roligt. Jag galopperade mellan två upphöjda bommar också och kunde variera mellan 7 och 8 språng. Har inte gjort någon sådan övning med honom innan och blev förvånat över hur reglerbar han var! Avslutningsvis red jag igenom LB:1 programmet för skojs skull. Han var så söt och trodde att jag försökte driva upp honom i galopp när jag drev för att få honom att öka traven, haha.

Zorro och jag red ett ungefär likadant pass. Han var jättefin och mjuk i traven och även i dressyrarbetet i galoppen. När vi rider mot galoppbommar/hinder blir han dock stark i munnen, så även i dag. Vi kämpade för fullt för att få in 6 språng men det var inte det lättaste då han inte tog mina förhållningar utan bara drog tillbaka. Men det gick typ en gång iaf, haha. För övrigt var han som sagt fin!

Just nu är Camilla här och skor Kiwi och Diara. Sen ska jag och mamma rida ihop på dem och jag ska jogga. Så denna dagen lär nog gå den också. ;)

Av Emma - 18 augusti 2016 10:00

Jag försöker, så mycket som jag hinner, att inte bara ha vardagsinlägg här på bloggen utan även lite utfyllnadsinlägg med både bilder och text. Därför tänkte jag höra med er om det är något speciellt som ni vill att jag ska skriva om. Vill ni ha en frågestund? Vill ni att jag ska tycka till i någon speciell fråga? Vill ni har mer info om något? Alla förslag är välkomna!


Jag förväntar mig ingen respons på detta inlägget då jag har ganska tysta läsare men vore jättekul om åtminstone någon hade ett önskemål. ☺

 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards