Stangen

Alla inlägg den 12 augusti 2016

Av Emma - 12 augusti 2016 22:12

Hej i regnet! Jag fattar inte hur det bara kan regna och regna och regna?!? Tar det aldrig slut. Dagen började hur fint som helst med sol och klarblå himmel och sen blev det såhär... Hur gick det till?

Kallt var det iaf i morse, endast 2 grader så jag måste erkänna att jag faktiskt hade både långkalsonger under ridbyxorna och trefingervantar när jag red första hästen (Diara) på morgonen. Sjukt att behöva sätta på sig sånt på sommaren men hellre det än att frysa. Diara var jättefin och hon verkar trivas super på det nya bettet. Jag red en lugn tur i skogen ihop med pappa och Zorro då hon ska tävla i morgon.

Sedan hade jag fått i uppdrag av Camilla att rida China åt henne nu när hon är på tävling i Älmhult (där vi provred Diara!!!!!) så vi åkte ner dit och jag red henne en tur i skogen. Hon var jättepigg och fin! <3
Måste även nämna att det gått super för Cassino i Älmhult, igår kom han tvåa i 120 och i dag sexa! Hoppas på vinst i mon. ;)

Dagens sista häst var Casper. Vi red på banan och kände på både lite dressyr och lite hoppning. I dressyren var han supersuperfin! Väldigt lyhörd och framme för skänkeln och gick mindre bakom lod än vanligtvis. Även hoppningen gick super. Efter lite dressyrarbete hade han lugnat ner sig (han var övertaggad i uppvärmningen) och vi kunde rida an mot hindren i lugn galopp, jag kunde se avstånden och han hoppade upp sig fint! Vi hoppade inget högt i dag utan bara två räcken på 70 cm. Fick honom även att byta galopp över så kan inte vara mer nöjd med vårt sista pass här hemma. Ja, ni läste rätt, det var det sista. Casper och Joppe hämtades nu i kväll och det känns jättetomt. Kommer sakna att ha dem här för även om jag kommer fortsätta träna och tävla Casper precis som jag gjorde innan de kom hit så är det extra kul och guld värt att bara kunna gå ut ur huset, ta in honom och rida utan att behöva åka någonstans. Det ger ju mycket mer träning än att åka dit lite då och då. Så det känns lite tungt att de åkt hem faktiskt... :(

I mon ska vi då som sagt förhoppningsvis till Växjö och rida Agria Pony Trophy finalen. Att jag skriver förhoppningsvis beror på att tävlingen går på gräs och om det fortsätter regna såhär mycket så vill vi inte riskera något då gräs är halt även om man har brodd. Men håller verkligen tummarna för uppehåll, vore ju så surt om vi inte kunde rida finalen när vi ändå kvalat dit. Har dessutom offrat mitt träningsläger i Grankärr (var tis-fre denna veckan) för denna tävlingen... Så hoppas, hoppas!
Vi hörs i mon! :D

Jag & China i dag:

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards