Stangen

Alla inlägg den 6 augusti 2016

Av Emma - 6 augusti 2016 22:19

I dag lekte jag och mamma B-ponnyryttare när vi stack ut i skogen ihop, hon på Emilio och jag på Joppe. Sen kanske vi inte red som typiska B-ponnyryttare utan tog det ganska lugnt men det var väldigt kul att rida småponnyer båda två, det händer ju aldrig i vanliga fall då vi bara har en. Joppe var jättepigg men inte riktigt lika tittig i dag vilket antagligen beror på att han gått rundan en gång innan.

Häst två var Casper som jag red ut en längre runda på. Som ni kanske har läst i tidigare inlägg så har han varit jättepigg att rida ut på alla gånger jag gjort det hos Marie medans han hos oss varit ganska seg ute. Det var han dock inte i dag när vi red ut själva för första gången - då var det full rulle. Jobbade dressyr på grusvägarna och han var stundtals fin men bet sig fast lite i vänstertygeln i dag. Sen är han generellt svårare att rida i form ute då han gärna har huvudet högt och kollar sig omkring istället.

Sista hästen var Diara och då fick jag även sällskap av pappa och Zorro. Diara hade tre glappskor (hur lyckas man...) så bootsade på henne varvet runt för att hon inte skulle trampa av sig någon. Sen tog vi det rätt lugnt och red mest i skritt eller långsam trav för säkerhets skull. Då passade jag på att rida dressyr på grusvägarna på henne också och hon var dukrig om än lite pigg. Det här med lugn trav är inget hon gör frivilligt, haha. Men alla skorna satt kvar!
Avslutade sedan med att springa en långrunda. Hemskt då men skönt efteråt. ;)

I mon ska vi åka till Jönköpings Fältrittklubb där Jönköpings Summer Dressage går nu under helgen. De har allt från regionala LB:1 till nationella Grand Prix program. LB:1 tycker jag nog ska bli mest spännande att kolla på då det är lite mer min nivå än FEI programmen, hehe. Dessutom har jag själv tävlat det programmet och kan vägarna m.m Har också några speciella ryttare som jag vill se. Vi kommer nog inte vara där jättelänge men ska bli kul att se alla duktiga ekipage och njuta av tävlingsatmosfären utan att själv behöva vara nervös.
Casper och Kiwi är de hästar som ska ridas i mon men om vi inte hinner rida dem är det inte hela världen, vi får se helt enkelt.
Hörs i mon!

B-ponny gänget! (Då mamma inte vill vara med här på bloggen är bilden beskuren så att bara Stangen är med.)

Öronbild från min och Caspers tur i skogen:

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards