Stangen

Alla inlägg den 24 augusti 2016

Av Emma - 24 augusti 2016 22:04

Hej! I dag var hela klassen på ekobussen och det var urtråkigt. Värre än i 9:an faktiskt. Allt tog sån lång tid, t.ex när vi hade lagtävling och skulle hitta så många blomsorter som möjligt på 4 minuter. Sen skulle han som körde bussen gå igenom alla blommor vilket tog ca 5 minuter per lag och vi var 8 lag... Ja, ni förstår, det blir ca 40 minuter blomgenomgång. Dessutom frös jag så. Det var typ 20 grader och sol och alla andra gick runt i t-shirt medan jag frös i dubbla jackor. Hm, har jag någon gång nämnt att jag är kallblodig? Hehe.
Han som körde bussen var iaf jätteschysst. Jag höll på att missa bussen hem och nästa gick 1,5 h senare, men han var snäll nog att köra ner mig till en hållplats längre fram och på det sättet köra om min buss så att jag ändå hann med den. Såååå mycket värt!!!!

Mossen som vi spenderade, enligt min smak, alldeles för lång tid på:

När jag kom hem (vid kl 17 ca) åt jag lite och red sedan Diara på banan. Vi hoppade lite i dag och kände på några språng inför helgen. Hon var väldigt tjurig i markarbetet och ville inte riktigt det jag ville. Även i hoppningen var hon lite stissig och pigg och lyssnade inte alltid på mina förhållningar. Men hon hoppade superfint så det känns bra inför helgen.

I mon väntar en halvlång skoldag med tyvärr 45 minuters väntan på bussen innan jag kommer hem. Vi har sovmorgon till halv 10 så som tur är kan mamma skjutsa in mig. Annars börjar ju då våra första lektioner och allra först ut är matte, typ det naturprogrammet är kännt för, haha.
Diara ska ridas ut i skogen, har inte bestämt hur långt än. Vi hörs i mon!

Fin bild på oss ifrån NF-mästerskapen (om ni bortser från att jag blundar som jag typ gör på alla hoppbilder...):

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards