Stangen

Alla inlägg den 11 augusti 2016

Av Emma - 11 augusti 2016 15:55

I dag var det Stangens tur att testa att hoppa över de nya bommarna. Jag sänkte banan till 40-50 cm vilket är den höjden vi brukar hoppa på. Han var ganska seg i uppvärmningen men så fort vi började hoppa så speedade han upp och tyckte att det var jättekul! För att vara så liten så hoppar han upp sig otroligt fint över hindren och är inte i närheten av en bom. Han var dessutom lyhörd så att jag kunde reglera avstånden så bra jag nu kan. Så vad kan jag säga mer än atthan var jätteduktig och vi båda hade skitkul! Kan ju även tillägga att han inte ägnade vattenmatta så mycket som en blick om det nu förvånade någon.

Jag & Stangen posserar vid ett utav hindren, dock inte på den höjd vi hoppat, haha.

 


Någon som därimot var betydligt mer tittig var Joppe. Jag och mamma red en sväng i skogen på honom och Kiwi och trots att det var tredje gången att gick den rundan nu så var det livsfarligt lite varstans fortfarande, haha. Och när det inte var farligt så var det gasen i botten som gällde. Då gäller det att hänga med mellan broms och gas som ryttare. Även att han kan vara rätt jobbig att rida i skgen så kommer jag verklgen sakna att göra det nu när han åker hem för även om jag kanske rider igenom honom åt Marie någon gång då och då hos dom så blir det nog inga fler uteritter. Så det var lite sorgligt att det var sista gången i dag...

Jag & Joppe:

   

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards