Stangen

Alla inlägg den 21 augusti 2016

Av Emma - 21 augusti 2016 20:06

Dagens träning bestod av att variera hinder med travbommar. Vi hoppade i början några få hinder i följd och sedan en hel bana, och hela tiden med en avsaktning till trav och över travbommarna mellan varje hinder. Sedan avslutade vi med att hoppa banan utan travbommarna två gånger på en höjd av ca 90-100 cm (LB-LA).


Casper var rätt så tung i handen och dök gärna neråt men Lasse sa att jag skulle lyfta upp honom med yttertygeln samt ha mer fart, särskilt genom svängarna, och då blev det mycket bättre. Jag såg faktiskt avstånden hyfsat och vi kom bara jättefel två gånger. Casper hoppade superfint i slutet och var inte i en bom så även om jag inte är helt nöjd (jag har svårt att vara det efter en träning, då måste det ha gått väldigt bra) så fick jag en bra känsla och är taggad inför tävlingen i helgen där vi ska hoppa LC+ och LB. ☺


Har inga bilder eller filmer från i dag så bjuder på två bilder från tidigare i sommar när vi hopptränade hemma hos oss:

   

Av Emma - 21 augusti 2016 14:07

Hej! Sista sommarlovsdagen inleddes med uteritt på Emilio, ihop med pappa och Zorro. Det märktes att Emilio var lite trött sen hoppningen i går då han kändes seg. Sen tävlade han ju såklart lite mot Zorro då och då och fick feeling men överlag var han segare än han brukar vara.


Jag och Victoria hade först planerat att rida Vattenfall ihop i dag men sen skulle henne familj rida en längre runda och det ville inte jag göra då Diara gick ett ganska tufft hoppass i går. Men det blev så turligt att vi av en slump möttes precis där jag och Victoria brukar mötas så jag hängde på dem ända tills vi tog åt olika håll. Det var ändå en ganska lång bit (ca en tredjedel av min runda) så jag och Vitoria hann prata av oss ändå, haha.

Diara var helt galet pigg i dag och ville galoppera hela tiden. På vissa ställen fick jag t.o.m välja att trava för att jag kände att hon skulle sticka med mig annars. Så jag kan lugnt säga att hon är inne i en extra pigg period nu. ;)


Nu ska jag strax gå ner och byta om för kl 15 ska jag hoppträna Casper för Lasse inför helgens tävling. Ska bli jättekul och jag hoppas på en bra känsla. Vi hörs senare!

Jag & Diara i dag:

     

Av Emma - 21 augusti 2016 10:00

Detta kanske inte är till något större intresse för er men måste bara visa hur stora morötter jag lyckats odla i landet i år!

Vi drog upp tre stycken att ha till maten i går och kolla vad fina, och vilken fin hund som sitter bredvid, hehe:

         


Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards