Stangen

Alla inlägg den 1 augusti 2016

Av Emma - 1 augusti 2016 22:22

Hej! Det har varit en flängig helg så det var skönt att bara landa hemma i går kväll och i dag. Dock har jag ju inte suttit sysslolös direkt, som ni kanske förstår, så tänkte skriva vad jag har hittat på.

I går efter tävlingen när allt var uppackat och i ordning red först jag och pappa ut i skogen Zorro och Emilio. Det var ganska skönt att bara komma ut och sitta på hästryggen utan någon press på sig själv. Stangen var superpigg och reste sig några gånger när han inte fick galoppera efter Zorro direkt.
Sedan red jag och mamma ut ihop på Kiwi och Casper (som för övrigt har blivit Kiwis stora kärlek, haha). Det var jättekul även om det såklart kändes konstigt att rida ut på honom här hemma. Han var inte det minsta tittig men något lugnare än han har varit andra gånger jag ridit ut på honom.

I dag red jag och mamma ut igen men denna gången på morgonen och med Kiwi och Joppe. Det var allra första gången jag red ut på Joppe (och andra gången jag red honom totalt) så det var extra kul. Han var jäääättepigg och tittig för lite allt möjligt så fick verkligen vara med för att kunde växla om från bromsandet till drivande så fort han tänkte stanna för nåt. Men kul var det! Älskar småponnyer!!!
Sedan jobbade jag Casper på banan. Vi red markarbete men först dressyr då jag travade honom långsamt för att han skulle gå rätt i formen och sen galoppombytesträning över upphöjda bommar på båda diagonalerna. Han var superduktig på både dressyren och markarbetet så är jättenöjd!
Har även joggat och försökt springa ur mig frustrationen över gårdagens 4 fel. Det öste ner samtidigt så det rann om mig av både svett, snor, regn och tårar när jag pressade mig till det yttersta och tog ut frustrationen på min egna kropp. När jag kom hem och slutade springa höll benen på att vika sig, allt snurrade och jag var sååå nära att spy. Sen hjälpte det väl inte direkt men jag var iaf rätt död efteråt, hehe.
Hela kvällen har jag fixat alla bilder från NF-mästerskapen. Jag orkade absolut inte redigera alla så gjorde bara det på de där det var nödvändigt. Nu ligger de uppe i de inlägg som hör till varje tävlingsdag. Och om ni inte orkar scrolla ner för att hitta dem länkar jag inläggen här:

Dressyren

Utställningen

Hoppningen

I morgon ska jag rida Emilio och Zorro (Diara har några dagars vila nu) samt fixa massa annat. Måste bli av med berget med ogjorda saker nu. Natti natti! <3

På översta bilden - jag & Casper i går, på undre - jag & Joppe i dag:

Stangen som tog en morgonlur i dag:

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards