Stangen

Alla inlägg den 19 augusti 2016

Av Emma - 19 augusti 2016 21:38

Asså han är helt AMAZING! Peder och All In har inte varit i en enda bom under hela OS-et! Och så avslutar du med ett individuellt silver! Man kan bara bocka!
STORT GRATTIS PEDER!

Av Emma - 19 augusti 2016 14:12

Jag och Victoria träffades redan vid halv 8 i morse och inte för att rida ihop som vi vanligtvis gör, utan för att cykla och kolla en ny långrunda. Vi tog en annan väg dit än vi kommer rida då det går snabbare med cykel (finns staket och sånt som gör att man inte kan rida den vägen, hästar är inte så lätta att lyfta över staketet, hehe). Men väl på plats så cyklade vi såklart ridrundan och hade med oss karta för säkerhetskull. Och den behövdes! Vet inte hur många gånger vi kollade på den, haha. Men vi hittade rätt och slapp vända. Det var en jättefin väg som gjord för galopp! Vi valde dock såklart att cykla den åt fel håll så hade uppförsbacke nästan hela tiden... Cykelturen tog oss bara knappt 2 timmar trots att vi kanske cyklade 2 mil. Så vi hade ett rätt bra tempo. Och roligt hade vi också, särskilt jag när Victorias cykelstyre lossnade hela tiden, hon uppskattade väl inte det lika mycket, hehe.


När jag kom hem så stack jag faktiskt ut på en lång springtur. Galet va? Men är det joggningsdag så är det och jag var inte direkt trött efter cykelturen i vilket fall. Nu är jag det dock... ;)

Jag och mamma har även bakat en rulltårta som vi ska fira pappa med i dag då han har namnsdag och Camilla har varit här en snabbis och lagt på Kiwis tappsko. Annars är det väl inte så mycket, ska fixa inför skolstarten nu. Alla pållarna vilar ju och i mon väntar årets, något sena, upplaga av Hägghuls Sommarhopp. Jag ska hoppa Emilio (40 cm) och Diara (90 cm) och pappa ska hoppa 50 cm med Zorro. Mamma är inte med i år då vi har bestämt att Kiwi inte ska hoppa något mer sen skadan hon fick i våras. Jag har alltså störst vinstchans. ;)

 

En av de vägarna vi cyklade på, dock påväg hem och inte där vi kommer rida med pållarna:

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards