Stangen

Alla inlägg den 26 augusti 2016

Av Emma - 26 augusti 2016 18:31

Ja, så är det faktiskt. Som varmast har vi haft 32 grader i dag, puh! Jag som har varit runt lite i stan i dag (åkt till pappas jobb på håltimmen) höll på att smälta bort när jag stod på hållplatserna. Så fort man öpnnar dörren möts man av en våg av hetta. Och visst älskar jag värmen men t.o.m jag kan erkänna att detta inte är behagligt... Därför är jag faktiskt glad för at inga hästar skulle ridas i dag, det hade varit en plåga för både dem och mig att jobba i denna värmen. Diaras ben och svans ska dock tvättas så att hon är redo inför tävlingen i mon.


Och på tal om tävlingen så är det i Aneby och jag ska förhoppningsvis hoppa både Diara och Casper, Diara är det iaf 100 med. Med henne ska jag rida lag för första gången om jag kommer med. Först hoppar alla en LD (lågt, jag vet, men alla var tvungna) och sedan har Grankärr två lag som man kan bli uttagen till om man ridit bra i LD:n, annars hoppar man en vanlig LC bed. A:0/A:0. Lagklassen är också LC fast bed. A1:a. Vore kul att testa att rida lag för kommer antagligen inte göra det mer sen då LD känns väl lågt för oss nu.

Med Casper är det tveksamt om vi kommer til start av en viss anledning som jag inte nämner nu. Vi är anmälda till LC+ och LB, båda bed. A:0/A:0, iaf så det är bara att hålla tummarna för att det blir av.


Har ni det också varmt? Tbt till Halmstad förra sommaren, längtar tillbaka!

   

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards