Stangen

Alla inlägg den 3 juli 2016

Av Emma - 3 juli 2016 18:38

LD+ bed. A:0/A:0 - 0+0 fel - 4:e plats

Diara var jättefin i dag med bra tempo och sökte hela tiden hinder. I denna första klassen red vi ganska långsamt och lite "skolridning" som Camilla sa att vi skulle. Men eftersom det var så få felfria så fick vi en fjärde plats ändå, trots att vi var 6 sekunder långsammare än 3:an, haha.

Filmer från framhoppningen där vi fick till riktigt fina språng:


 
 
 
  I väntan på resultatet:

           

Prisutdelning & rosettbilder:

         

Närbild på den superfina hästtrofén vi fick:


 


LC+ bed. A:0/A:0 - 0+4 fel

I denna klassen var hon om möjligt ännu finare och jag njöt hela banan. Inför näst sista i omhoppningen chansade jag på en snäv sväng som gjorde att vi fick hoppa en oxer lite snett. Dock så missbedömde jag hur hindret var vinklat och vi kom vääldigt snett på det och dessutom på fel avstånd så Diara valde att stanna vilket jag absolut inte klandrar henne för. När vi kom på det igen hoppade hon utan problem. Jag retar mig oehört på denna chansning och önskar att jag ldrig hade gjort den, särskilt med tanke på att det nästan räckte med att vara felfri för att få placering (det var 7 placerade och det var endast de 7 som var dubbelnollor) och jag är nästan 100 på att jag hade varit felfri om jag inte tagit den där idiotiska vägen eftersom hon hoppade så fint! Ni förstår min frustration va? Haha, jag är iaf JÄTTENÖJD med Diara - hon var en fröjd att rida i dag! ♥

Tre bilder från framhoppningen (kolla in bakbenen på den sista!):

     

Av Emma - 3 juli 2016 10:00

Bilder & film från när jag och Emilio red Aronrundan (den men långa galoppsträckor där hästarna alltid är lite crazy) förra veckan:
                               


  Galopprace på de två nedersta filmerna:
 
 

Av Emma - 3 juli 2016 08:03

Godmorgon! Vi har åkt i ca 1,5 h nu och har ungefär en halvtimme kvar. Det var inte så jobbigt att gå upp i morse utan mer kul, som alltid när det är tävling på g. Diara hade sovit gott i natt och var full av spån + en bajsfläck på ena bakbenet som jag fick tvätta bort. Dessa vita ben, hehe.
Ni får ha en bra dag så hörs vi senare. :)

Diara efter borstning:

Redo för avfärd:

Under tiden i åkt har jag underhållt mig med musik & Subway Surfers. Lyckades faktiskt slå rekord efter över en timmes spelade i samma omgång - mer än 6 miljoner poäng!

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards