Stangen

Alla inlägg den 24 juli 2016

Av Emma - 24 juli 2016 22:37

Jag och Emilio hade en underbar kväll ihop. Vi skrittade över till Victorias sida av sjön och badade (själva) i viken där. Mamma och pappa mötte upp oss med båten och tog lite bilder. Stangen hade inga problem med att gå i vattnet även att ingen gått i före och båten kollade han lite skeptiskt på i början men när han såg att det bara mamma och pappa som satt i så slappnade han av.
Han fick ett ryck att gå längre och längre ut efter ett tag, haha. Han fick dock inte gå längre än att vattnet nådde till hans mage men han ville längre ut. Undrar om han har simmat förut eftersom han blev så beslutsam? Synd att jag inte vet mer om hans bakgrundshistoria än lite lösa trådar här och var.
Vi hade iaf jättemysigt och mer sommarkväll än såhär, med sol, 25 grader & hästbad, kan det knappast bli!
Två bilder på oss, fler kommer:

Wilma satt och spanade på oss från båten:

I morgon ska jag och Diara ner till Lasse på morgonen och hoppträna. Det blir faktiskt lite på hans gräsbana för att testa på det inför NF-mästerskapen som ju går på gräs. Har aldrig ridit på hans gräsbana innan men den ska tydligen vara hyfsat ok. Och vi ska inte hoppa högt utan bara känna på att hoppa på just det underlaget.
På eftermiddagen kommer Evelina och ska lära mig att knoppa Diara snyggt då jag har tänkt ha henne knoppad i dressyren på fredag. Och lite hjälp med det kan man lugnt säga att jag behöver, hehe.
Sov gott så hörs vi i mon! <3

Av Emma - 24 juli 2016 17:42

Hej! Även i dag gick vi upp vid 6 för att hinna rida innan det blev för varmt då dagen har bjudit på närmare 30 grader. Jag och Diara hängde med mamma och pappa en liten bit ut i skogen innan vi tog en kortare runda och istället red på banan efteråt. Vi jobbade vidare på gårdagens dressyr och skritten och traven var ganska fin från början medans galoppen var mer kämpig som vanligt. Jag vet inte varför det blivit så då den alltid varit våran enklaste gångart. Jag hade fokus på programmet och red igenom det hela tre gånger vilket faktiskt är rekord under ett pass. Som jag säkert har skrivit här innan så brukar andra gången alltid gå bättre och det verkar som att gång två faktiskt alltid är bäst. Gång 1 i dag var nämligen dålig, gång två hyfsat bra medans gång 3 bara på sin höjd var okej. Jag sliter mitt hår för att få till det här innan fredag nu så att vi inte skämmer ut oss, hehe. (Egentligen skrattar jag inte...)
Jag har även varit dum nog att jogga i värmen och svettades typ floder, haha. Men det var jätteskönt att bada efteråt - hela 25 grader var det i sjön.

Nu i eftermiddag har vi varit hos mormor och morfar och firat mormor som fyller 77 år i dag! Stort grattis mormor! <3

I kväll väntar en liten tripp över till Victoria för att bada med Emilio. Kanske med någon där annars kör vi själva. Det är mysigt det också!

Hörs i kväll eller i mon! :)

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards