Stangen

Alla inlägg den 26 juli 2016

Av Emma - 26 juli 2016 22:35

Hej! Nu börjar högtrycket lida mot sitt slut och i dag var det "bara" 23 grader med blandat sol, moln och regn.
Jag, mamma och pappa red ihop på morgonen. Först en sväng i skogen och sen lite på banan. På banan tränade jag och Diara främst på omhoppningssvängar genom våran grymma lilla övning men jag kände även lite på formen. Den var bättre i galoppen i dag och hon kändes ganska fin. I hoppningen (synd att säga det egentligen då de två hindren var 50 cm kryss) var hon såååå duktig! Hon tycker att denna övningen är superkul och vet precis vad den går ut på. Snabba svängar och sen full gas mot nästa hinder, haha. Då hon var så fin så avslutade jag ganska snabbt och travade av i en lägre form, något som hon blir allt bättre på.
Sen stack jag och Emilio bort till fältet och busgalopperade. Förut kunde man rida där året om eftersom gräset fick växa vilt innan det slogs men nu är det en riktig bonde som arrenderar det med allt vad det innebär (plöjning, så frön osv.). Därför kan jag bara rida nu mellan skörd och plöjning så det gäller att passa på, hehe. Stangen var jättejätteJÄTTEbusig! Han hoppade och for i det ena luftsprånget efter det andra så jag var väldigt glad för att jag hade sadel, annars hade jag definitivt flugit av. Men kul hade vi när vi racade uppför fältet så snabbt att tårarna rann av fartvinden! <3

Jag har i dag även joggat, badat i sjön (24 grader i vattnet!) och övat vidare på att knoppa (gick väl sådär, jag fick byta metod lite...). I morgon vilar alla våra hästar men det blir ridning ändå då jag ska rida Casper på förmiddagen och sen hjälpa Canilla att rida en häst på eftermiddagen. Ska verkligen försöka få upp badbilderna på mig och Stangen till er också men hinner typ ingenting på dagarna känns det som. Knappt är klockan 8 förrän den är 20, haha.

Dagens knoppar:

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards