Stangen

Alla inlägg den 25 juli 2016

Av Emma - 25 juli 2016 22:30

Efter att ha skrivit om hoppträningen i inlägget under här tänker jag nu gå vidare och skriva om resten av min dag.
Efter träningen åkte jag ner till Camilla och hjälpte henne att rida en häst, China blev det i dag. Hon var jättepigg och lite mindre tittig när vi inte var ute själva, hehe. Sen skjutsade Camilla hem mig och jag hann ta ett snabbt bad i sjön (26!!!!! grader varmt var det i vattnet) innan vi skulle äta.
Vid fyratiden kom Evelina bort och lärde mig knoppa Diara. Jag tränade gång på gång medans hon både kollade på, visade och klippte & ryckte Diaras man åt mig - så snällt! Jag ska öva på nu i veckan så att de blir fina på fredag!

I morgon ska Diara ridas först i skogen och sen lite omhoppningsträning på banan. Blir mycket på banan nu men vi behöver träna och varvar in uteritterna i uppvärmningarna istället för att kompensera något, hethe. Emilio ska oxå ridas och det blir nog en sväng till det nyslagna fältet för lite busgalopp, hehe.

Screenshot från Wilmas instagram:

Av Emma - 25 juli 2016 22:14

Det finns egentligen inte jättemycket att skriva om dagens Lasseträning då vi inte hoppade något avancerat. Han hade ställt upp fyra hinder nere på gräsbanan som vi hoppade över i lite olika banor. Diara var faktiskt rätt seg även om hon var bättre än senast. Tror att segheten främst berodde på att det var så himla varmt för man blir själv lite loj av värmen. Men hon hoppade superfint ändå när jag kom tillbaka och stödde upp henne i anridningen. I början blev det så att jag bara drev på för att hon kändes så seg och eftersom hon ändå struntade i min skänkel gav det inget annat resultat än att hon hoppade sämre och därför rev ibland. Men när jag red som jag skulle hoppade hon super, även om det gick jättelångsamt mellan hindren.
Nu ska hon dock få stå inne på nätterna fram tills NF-mästerskapen och det ger henne förhoppningsvis lite mer energi.

Bilder & film:

   


 

Av Emma - 25 juli 2016 11:45

Halloj! Kikar bara in här en snabbis då jag är påväg till Camilla för att hjälpa henne att rida en pålle. Hoppträningen gick jättebra även om Diara var lite soltrött, hehe. Skriver mer om träningen senare och har även lite film att visa. :)

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards