Stangen

Alla inlägg den 30 juli 2016

Av Emma - 30 juli 2016 22:14

Hej! Jag vill egentligen bara säga att jag skriver om dagens klasser när vi är påväg till Vetlanda i morgon igen. Det blev så sent i dag och är dödstrött samtidigt som jag vet att jag måste gå upp vid halv 6 i morgon igen... Vi var inte hemma förrän kl 18 i kväll och då skulle jag fixa i ordning Diara och släppa ut henne, packa ur alla grejer, äta, duscha, ta in Diara och natta henne samt packa det mesta inför i morgon. Det var en hel del, hehe. Dock så kändes kvällens packning med magplatta, martingal, luva och strykkappor mer normal då det är vad jag alltid brukar packa när vi ska på tävling. Vi hoppar alltså en LC i mon vilket blir vår sista insats i LC-kombinationen och jag hoppas att Diara inte är för trött efter dessa dagar. Hon har ju aldrig varit på mer än endagstävlingar. I kombinationen låg vi 6:a av 13 efter dressyren och eftersom vi fick guld i utställningen så kanske vi ligger högre nu. De resultatet kan man nämligen inte se online men det var inte så många ponnyer som fick guld (11 ston, de andra könen vet jag inte) Håll tummarna för oss iaf!

Rosettfrossa:

Av Emma - 30 juli 2016 17:54

Hej igen! Nu är vi påväg hem och regnet har dessutom bytts ut mot sol. Diara blev inte utvald till bästa sto vilket jag inte heller trott men det hela kändes ändå lite snopet. Vi fick stanna kvar två timmar extra för att leda runt henne typ 5 varv inne på gräsbanan och sedan gå ut utan inbördes ordning. Trodde man skulle få placeringsrosett eller något som de fick förra året men icke. Det vara bara att lasta och åka hem. Jag är inte besviken över att vi inte blev bästa sto eller BIS (best in show) (även om rosetterna var dödligt fina!) utan är nöjd med att komma till finalen. Dock så hade den gärna fått vara lite mer, hehe.

Skriver mer i kväll. :)

Av Emma - 30 juli 2016 15:50

Dagen har gått väldigt bra hittils. En andra plats i den engelska ridklassen och guld i utställningen. Så nu är vi i final och den är beräknad att starta halv 17. Just nu öser det ner här så hoppas att det lugnar sig till dess.

Vi hörs när vi är påväg hem!

Diara med de rosetter hon fått hittils:

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards