Stangen

Alla inlägg den 10 juli 2016

Av Emma - 10 juli 2016 20:14

Hej! Hoppas att ni har haft en bra söndag, kanske startar semestern i mon för en del av er? Mamma och pappa går på sin i morgon så det ska bli kul att vara alla hemma ett tag nu!

I dag började jag faktiskt med att jogga en runda. Stack ut i skogen vid halv 8 och tog en lite kortare runda men i högre tempo än vanligt för att sedan hinna duscha av mig och göra i ordning Emilio för att vara hos Victoria vid halv 10. Men det gick bra och var t.o.m lite tidig i vanlig ordning. Det var jag, Victoria och hennes mamma som red en sväng och lilla Emilio hade inga som helst problem att hänga med storhästarna. Han sprang snarare snabbare än dem och var sådär pigg och busig även i dag. När han höll in honom var det så att framänden lyfte lite från marken, han som aldrig brukar stegra i vanliga fall. Sen kan man ju inte direkt kalla det stegra för så långt upp var han ju inte med framtassarna men ni fattar. ;)


Efter det var nöjena slut. Vi hade nämligen en riktig jobbdag med storstädning av stallet i dag. Medan mamma och pappa damsög så oljade jag in våra 20 nya träbommar som ska målas under sommaren. Efter maten tvättade vi sedan alla boxarna på både in och utsidan. Hästarna hinner skita ner rätt mycket under ett år vill jag lova, haha. Men det är jätteskönt att ha det gjort och nu får stallet lufta några dagar innan vi lägger in ny spån. Och så ska boxväggarna målas i lite där pållarna har gnaggt, hehe.


Det var min dag det, i mon ska vi nog till stan och bl.a köpa färger till hinderbommarna. Vi hörs då! ☺


Jag & Stang i dag:

   

Av Emma - 10 juli 2016 08:55

...hem till Victoria!

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards