Stangen

Alla inlägg den 17 juli 2016

Av Emma - 17 juli 2016 21:00

Hej! Här kommer min dag i text:

På morgonen var jag ute och målade bommar för att kunna måla igen sen på kvällen. Vid åtta-halv nio kom Victoria med Dora och så red vi ut ihop. Jag hade lilla Stangen som var den ända av våra hästar som skulle gå i dag. Han var jättejättepigg och när vi skulle skritta fick jag hålla honom på snedden (typ skänkelvikning) för att han inte skulle sticka iväg i full galopp. Älskar denna ponny! ♥

Sedan tog jag in Diara, borstade henne och tränade på att linda och knoppa. Lindningen har jag blivit mycket bättre på men knoppa är jag väl inget vidare på, haha. Vi tränade också på utställning. Skritt och trav samt uppställning för domaren. Vi börjar få till det nu, så länge Diara inte försöker bita mig... Hehe.


Vid 13 började turridningen i Kyrkekvarn. Det tog ju ett tag för oss att åka dit (en timme ca) men jag och Victoria hade jättekul i bilen så det gick rätt fort ändå. Jag hade ju önskat Fredur men var inställd på att inte få honom då han antagligen skulle gå med på "häst och stuga". Men det hade tydligen skett ett missförstånd så han var inte med på häst och stuga men hade gått med på turen innan våran - såå irriterande! Då hade jag ju lika gärna kunnat fått honom, grr... Iaf, jag fick ett brunt sto som hette Björk, lika gammal som mig dvs. 16 år. Hon var inte lika pigg och rolig som Fredur men töltade jättefint så det var jättekul att rida henne också. Victoria fick ett isabellsto som heller Gullbrá som också var pigg, enligt henne.

Några bilder från Kyrkekvarn:

               

Här står Fredur (isabellen):


 

På kvällen var jag ute och målade bommar igen, bl.a det röda på de engelska bommarna. Sverigebommarna är dessutom klara nu!

       

Av Emma - 17 juli 2016 07:24

Snart halv 8 och dax att måla bommar igen innan första ridturen. Känner mig som hemma här bland alla penslar och färgburkar nu. ;)

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards